Avantatges de les pintures de silicat

A Elias Decoració ens agrada treballar amb marques i materials que són resistents i més quan ens enfrontem a superfícies complicades de tractar com ho són les façanes d’edificis. És per això que la nostra empresa treballa amb Keim i la seva pintura de silicat potàssic. Anem a conèixer una mica més sobre aquest tipus de pintura!

Què és la pintura de silicat potàssic?

La pintura de silicat potàssic és un lligant natural que s’adhereix, químicament parlant, amb altres suports minerals com ho són la pedra i el formigó. Aquest procés genera una unió molt resistent i duradora.

Aquest tipus de pintura s’utilitza molt en façanes per la seva alta resistència a nivell estructural i per la seva durabilitat pel que fa a temps. Busquem alguna cosa que duri molt de temps sempre conservant la mateixa qualitat i impacte visual.

  1. Qualitat i durabilitat

La pintura de silicat potàssic es caracteritza per conservar les seves propietats estètiques i funcionals durant molt de temps. Es diu que les pintures minerals són les reines pel que fa a durabilitat.

Cal tenir en compte que els agents externs com ho són la pluja, els raigs UV, la calor, el fred, els contaminants i els microorganismes perjudiquen i castiguen molt les façanes dels edificis. És per això, que si no s’ha utilitzat des d’un inici una pintura mineral, és possible que al poc temps d’haver-ho aplicat, sigui necessari tornar a pintar-ho.

  1. Ecologia

La pintura de silicat potàssic també destaca pels seus baixos components contaminants. Les pintures minerals estan compostes de matèries primeres naturals, és a dir, que no perjudiquen el medi ambient. Són pintures segures tant per a les persones com per al medi ambient perquè no porten en la seva composició dissolvents, plastificants, biocides o conservants.

A més, al ser pintures més duradores, no es necessita tant manteniment amb el que també hi ha un estalvi en recursos naturals. A més, el seu manteniment és senzill ja que només es necessita aigua per a la seva neteja.

  1. Rendibilitat

Les pintures minerals a primera instància poden semblar cares. No obstant això, si busquem durabilitat i qualitat són la millor opció. És a dir, si analitzem la situació, a llarg termini, les pintures minerals tenen més vida útil i un menor cost de manteniment. Sempre cal pensar a invertir de forma intel·ligent i sostenible.

  1. Més color

La presència d’un edifici, carrer, complex, és una cosa també molt important ja que al cap i a la fi, el color subratlla la personalitat del mateix. Les pintures minerals perduren en el temps i no alteren les seves tonalitats gràcies a pigments inorgànics que podem trobar en la seva composició. La seva aplicació perdura durant molts anys, aconseguint així que el disseny i arquitectura d’un edifici, per exemple, es mantingui intacte.
A Elias Decoració vetllem per la qualitat i durabilitat de les nostres pintures. Us esperem a la nostra botiga per informar-vos sobre la pintura mineral Keim, els seus beneficis i les seves aplicacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *